Webbflows pelare

Användarvänligt

Tydlighet, lättförståligt och funktionellt. Både du och din kund ska enkelt kunna navigera din sida och använda dina tjänster

Tydlig kommunikation

Tydlig och berörande kommunikation är andledningen är A & O för ett framgångsrikt varumärke. Vad du säljer, vem du är och hur du kan hjälpa dem.

Arbetsprocessen

Steg 1 Förberedelse
På vårt första möte så pratar vi om din vison för ditt företag och din hemsida.
Steg 2 Grafisk mall & innehåll
Vi skapar en mall för hemsidans design som innehåller text, visuellt material och en grafisk-mall (färger och typsnitt).
Steg 3 Utvecklingsfas
Under utveckligsfasen av hemsidan är det bra om vi har en god kontakt för en effektiv arbetsprocess.
Ta kontakt

Mitt mål är att göra internet tillgängligt för alla!

Om mig

Jag heter Adam Eklund och är webbdesigner baserad i den vackra staden Malmö, Sverige. Jag har en examen i grafisk design och har gått flera onlinekurser för att förbättra mina färdigheter och kunskaper inom webbdesign.

Jag tycker om att arbeta nära mina kunder för att förstå deras behov och skapa en webbplats som är skräddarsydd för deras specifika krav.

Utbildningar

Jag har speciallicerat mig på UX design som riktar sig mot att göra design tillgänglig för alla. Många som använder internet idag har funktionsnedsättningar som tex dyslexi och synnedsättning.

Jag har speciallicerat mig på UX design som riktar sig mot att göra design tillgänglig för alla. En stor del av användarna idag har en eller flera funktionnedsättningar (synnedsättning, dyslexi & ADHD), därför är det viktigt att göra hemsidan lättförstålig.

Hjälper ditt företag att
växa utan digitalt krångel